Щоб диван не став катастрофою: експерти розповіли, куди дивитись, щоб не викинути гроші на вітер

Читать на русском
Автор
Секрети вибору цього предмета інтер’єру
Секрети вибору цього предмета інтер’єру. Фото Freepik

Що знати, щоб вибір був вдалим

Деталі роблять наш дім зручним і затишним. Ми розповідали, чому не варто прожогом скуповувати відділ з кімнатними рослинами. Тепер ділимось секретами вдалого вибору дивана.

Вибір дивана — це інвестиція в комфорт і стиль вашого дому. Від нього залежить, як ви будете відпочивати, проводити час з рідними та створювати атмосферу у вітальні. Щоб зробити правильний вибір, врахуйте деякі поради. Про них розповіли на universalexplorehome.com.

Визначте свої потреби

Велика сім'я, домашні улюбленці, чи просто бажання розслабитися після робочого дня? Відповідь на це питання допоможе визначитися з розміром, формою і функціоналом дивана.

Планування простору

Виміряйте місце, де плануєте розмістити диван, врахуйте двері та кути. Схема допоможе уникнути неприємних сюрпризів під час доставки.

Оббивка та стиль

Вибирайте тканину або шкіру, яка відповідає вашому способу життя. Для сімей з дітьми та домашніми тваринами краще підійдуть зносостійкі матеріали. Диван повинен гармонізувати з іншим інтер'єром.

Підлокітники та подушки

Зверніть увагу на форму і висоту підлокітників. Вони повинні бути зручними для вас і відповідати загальному стилю дивана. Вибирайте подушки, які забезпечать необхідний рівень комфорту — м'які і об'ємні підійдуть для релаксу, а більш щільні — для підтримки спини.

Бюджет

Визначте свій бюджет і вибирайте диван відповідно до нього. Пам'ятайте, що якісний диван — це інвестиція в ваш комфорт.

Обираючи диван, не соромтеся сісти і полежати. Ретельно зважте всі фактори і виберіть меблі, які будуть радувати вас довгі роки. Також ми розповідали, як можна дешево "освіжити" приміщення.