Це найдорожча частина ремонту, і з нею дуже легко налажати: дизайнерка розповіла про помилку, яка одразу робить кухню "дешевою"

Читати російською
Автор

Чи варто ризикувати з кольором кухонних шаф?

Вибір кольору для кухонних шаф – це рішення, яке вплине на зовнішній вигляд вашої кухні на довгі роки. Так само, як і стільниці. До речі, ми розповідали про поширену помилку у їх виборі.

Хоча яскраві кольори можуть здатися привабливими, варто задуматися про довготривалі наслідки такого вибору. Про це розповіла для businessinsider.com дизайнерка інтер’єрів Джессіка Лагранж.

Чому варто віддати перевагу нейтральним кольорам

Якщо ви плануєте продати житло в майбутньому, нейтральні кольори будуть більш привабливими для потенційних покупців. До того ж, кольори швидко виходять із моди, а кухонні шафи – це значна інвестиція, один із найдорожчих пунктів у ремонті. Обираючи універсальний дизайн, ви можете бути впевнені, що він не вийде з моди і прослужить довго.

komfortmebli.com.ua / Такі кольорові рішення можуть в перспективі виявитись невдалими /komfortmebli.com.ua

При виборі кухонних шаф важливо звертати увагу не тільки на колір, але й на якість матеріалів та конструкції. Міцна дерев'яна основа, якісна фурнітура та відсутність дефектів – це ознаки добротних меблів.

На що звернути увагу при виборі кухонних шаф:

  • Віддавайте перевагу натуральним матеріалам, таким як дерево, або якісним штучним матеріалам, які імітують дерево.
  • Переконайтеся, що шафи мають міцну конструкцію, а деталі добре підігнані.
  • Якісна фурнітура забезпечить довгий термін служби шаф.
  • Поверхня шаф повинна бути гладкою, без шорсткостей і дефектів.

Хоча яскраві кольори можуть додати індивідуальності вашій кухні, нейтральні кольори є більш практичним і універсальним вибором. Обираючи кухонні шафи, звертайте увагу не тільки на колір, але й на якість матеріалів і конструкції. Це допоможе вам створити кухню, яка буде служити вам довгі роки. Також ми розповідали, як можна дешево оновити інтер'єр.