Хитрий трюк для ледарів на кухні: що зробити, щоб блендер сам себе помив

Читати російською
Автор

Дайте блендеру вимитися самотужки

Прості деталі можуть значно спростити прибирання. Приміром, ми розповідали, як старі газети допоможуть впоратися з огидною проблемою на кухні. Тепер ділимось лайфхаком, який спростить миття такого гаджета, як блендер.

Є простий і ефективний спосіб, який дозволить вашому кухонному помічникові самостійно позбутися залишків їжі. Про нього розповіли на realsimple.com.

Лайфхак для швидкого миття блендера

Наповніть чашу блендера теплою водою приблизно наполовину. Додайте кілька крапель рідкого миючого засобу для посуду. Увімкніть блендер на низькій швидкості на 10-15 секунд. Ретельно промийте чашу блендера під проточною водою. Протріть зовнішні частини блендера вологою губкою.

Якщо ж у вас занурювальний блендер, проведіть ту ж процедуру, тільки замість чаші налийте воду з засобом у якусь іншу зручну ємність — всередині блендер очиститься сам. Залишиться лише протерти його "ногу" зовні.

Чому цей метод ефективний?

Процес миття займає всього кілька хвилин. Миючий засіб і обертання лез видаляють навіть найзатятіші забруднення. А ще так немає жодного ризику порізатися.

Завдяки цьому простому лайфхаку ви зможете легко і швидко помити блендер, заощадивши при цьому час і сили. Також ми розповідали, як зберегти манікюр бездоганним під час прибирання.