Дизайнери радять робити це: одна річ, якої всі уникають вдома, і дарма

Читати російською
Автор

Як розумно копіювати ідеї з інтернету і не тільки

Всі ми шукаємо натхнення, коли облаштовуємо свій дім. І це абсолютно нормально! Ми розповідали, чому не варто одразу повторювати ідеї "шаленого озеленення". Тепер поговоримо про те, як вдало знаходити нові ідеї, які можна адаптувати під власний стиль.

Не бійтеся черпати натхнення з різних джерел: журналів, блогів, соціальних мереж. Як не потонути в морі чужих ідей і зберегти індивідуальність, розповідаємо разом із apartmenttherapy.com.у, щоб не копіювати сліпо, а використовувати чужі ідеї як відправну точку для власної творчості. Додайте до них щось від себе, і ви отримаєте унікальний інтер'єр, який відображає вашу особистість.

Звісно, копіювання в професійному середовищі засуджується. Всі хочуть, щоб їхній дім був індивідуальним і оригінальним. Але не варто боятися у власному просторі застосовувати деякі перевірені ідеї.

Підглянуті у пінтересті стелажі з драбин, саморобні вази та книжкові полиці зі старих ящиків — усе це має місце бути. По-перше, якщо ви вважаєте результат красивим і здатні приділити роботі над ним трохи часу — то чому ні. А по-друге, користуючись чужими туторіалами, ви легко пропустите етап проб помилок та перейдете одразу до вибору.

Пам'ятайте, що ваш дім – це відображення вашої особистості. Тому не соромтеся експериментувати і створювати свій унікальний простір. Також ми розповідали про знакову помилку дорогих кухонь.