Як зробити квартиру елітною за малі гроші: дизайнери поділились лайфхаком

Читать на русском
Автор
1256
Дешевий декор може грати основні ролі
Дешевий декор може грати основні ролі. Фото borisstudio.com

Як створити ілюзію розкоші не дуже дорого

Не обов’язково в ремонт та декорування приміщення вкладати великі гроші, щоб мати стильний результат. Ми розповідали, який колір буде трендовим у 2025 році. Тепер поговоримо про те, як перетворити квартиру на розкішний простір без великих витрат: секрети від провідного дизайнера.

Є один простий лайфхак для стильного помешкання. Про нього для streeteasy.com розповіла Меган Хопп, відома дизайнерка інтер'єру. Дизайн з атмосферою розкоші можна робити навіть у невеликих квартирах. За словами дизайнерки, ключовим моментом є вміння робити сміливі дизайнерські заяви.

Сміливі кроки в дизайні: акцент на текстиль та декор

Щоб досягти розкішного вигляду без великих витрат, варто обирати яскраві кольори та цікаві візерунки. Саме вони привертають увагу і роблять інтер'єр унікальним.

Наприклад, оббивка дивана або штори з насиченим кольором або сміливим принтом можуть стати справжньою родзинкою вашого житла.

Коли ми прагнемо досягти елітного вигляду за менші витрати, ключовим є вибір великого, сміливого декору. Тонкі відтінки працюють найкраще, коли у вас є бюджет для нанесення справді високоякісних матеріалів і текстур, — каже Хопп.

Саме оббивка та грамотно підібраний текстиль — це ідеальний спосіб створити особливий акцент на меблях. Чим сміливішим ви будете в доборі декору, тим більш нестандартною буде виглядати ваша оселя.

Цей "рецепт" простий, але потребує деякої сміливості у втіленні. Також ми розповідали, як зробити кухню просторою.