Як заощадити і мати розкішний дім: дизайнерка поділилась економним лайфхаком

Читать на русском
Автор
7854
Вбудовані стелажі дуже дорогі, та є альтернатива
Вбудовані стелажі дуже дорогі, та є альтернатива. Фото 12kanal.com

Як заощадити на дорогих вбудованих стелажах

Хочете оновити свій інтер'єр, але бюджет обмежений? Тоді вам знадобляться цікаві ідеї та лайфхаки від дизайнерів. Ми розповідали, як дешево оновити декор. Тепер розповімо про бюджетний лайфхак від дизайнерів.

Ідея полягає у тому, щоб замість дорожезних вбудованих стелажів використовувати модульні. Про це для streeteasy.com розповіла дизайнерка Меган Хопп, відома своїми креативними рішеннями. Замість дорогих вбудованих конструкцій, вона радить використовувати модульні стелажі, які можна комбінувати як пазл.

За її словами, часто для вбудованих стелажів, які робляться на замовлення, вам потрібно буквально заощаджувати. Це настільки дорого, що може зробити діру у вашому бюджеті.

З іншого боку, настінні стелажі – ні, і якщо їх стратегічно зібрати, вони можуть виглядати так, ніби вони були призначені лише для вашого простору, — каже Хопп.

Вона пропонує шукати варіанти стелажів різних розмірів, щоб мати можливість складати власний пазл. Також цілком можливо вирізати полиці, якщо вам потрібні не зовсім стандартні розміри.

Чому варто обрати модульні стелажі?

Зазвичай вони коштують значно дешевше за вбудовані. Ти сам обираєш розмір, форму та кількість секцій, створюючи унікальну композицію. Більшість модульних стелажів легко збираються без допомоги фахівців. А якщо захочеться змінити інтер'єр, можна просто переставити секції стелажа.

Не бійтеся експериментувати і робити свій дім ідеальним саме для вас. Також ми розповідали, які будуть тренди в інтер’єрі на найближчі роки.