Додайте цей інгредієнт до омлету і страва стане неперевершеною: він точно є у вашому холодильнику

Читать на русском
Автор
4247
Страва виходить надзвичайно ніжною
Страва виходить надзвичайно ніжною. Фото ru.freepik.com

З цим інгредієнтом омлет буде ще смачнішим

На сніданок можна приготувати безліч страв, таких як ароматні оладки, вівсяна каша з ягодами або ж ліниві вареники. Проте, одним із найбільш популярних сніданків у світі є омлет і важливо вміти готувати його смачно.

Сьогодні ми хочемо розповісти, завдяки якому інгредієнту можна зробити цю страву в рази смачнішою. А секретом з нами поділилися на порталі "Express".

Як приготувати смачний омлет

Як не дивно, але секретним інгредієнтом, що робить омлет неперевершеним, є майонез. Спочатку потрібно розбити яйця в глибоку миску, приправивши сіллю і перцем. Потім вилити яєчну суміш на пательню з розтопленим вершковим маслом і додати ложку майонезу. Після цього — активно перемішувати, надаючи омлету бажаної форми.

Майонез також можна додати прямо в ємність із яйцями ще до того, як почати готувати на сковорідці. Далі суміш потрібно ретельно збити та обсмажити. В результаті виходить надзвичайно ніжний, легкий і смачний омлет. Лише один додатковий інгредієнт здатен кардинально змінити ваше уявлення про цю страву та зробити її вашою улюбленою.

Раніше ми писали, як зберегти банани жовтими і без темних плям. Вони будуть свіжими майже місяць.