Ви мусите це знати: два хитрі трюки дизайнерів, які змусять виглядати просторою маленьку кімнату

Читати російською
Автор

Як зробити маленьку кімнату просторішою

Хочете, щоб ваша квартира здавалася більшою? Ми розповідали, які є трюки для збереження простору кухні. Також є кілька простих, але ефективних дизайнерських прийомів, які допоможуть вам візуально розширити простір.

Це два прості правила, причому вони взаємопов’язані — одне витікає з іншого. Розповідаємо про них разом із architecturaldigest.in.

Максимальне використання вікон

Зони, розташовані навколо вікон, будуть забезпечені світлом більше, ніж інші, тож варто зосередитись на них. Зробіть підвіконня багатофункціональним: обладнайте його сидінням, полицями для книг або рослин. Створіть затишний куточок для відпочинку біля вікна. Використовуйте прозорі або світлі штори — вони будуть пропускати більше світла. І з цього випливає наступне правило

ШІ / Вікно повинне бути максимально використаним /Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Якщо вікон мало — додайте дзеркал

Це проста хитрість, покликана збільшити кількість світла. Розмістіть дзеркало навпроти вікна, щоб збільшити кількість природного світла і створити ілюзію глибини. Якщо хочете, виберіть дзеркало з цікавою рамою, щоб воно стало акцентом в інтер'єрі. Чудово дзеркала працюють для візуального розширення невеликих просторів, таких як передпокій або ванна кімната.

Ці прості прийоми допоможуть вам зробити вашу оселю світлою, просторою і затишною. Також ми розповідали, які тренди в облаштування будинків вам насправді не потрібні.