Цей дешевий трюк зробить інтер’єр розкішним: як пофарбувати стіни, щоб вони мали дорогий вигляд (фото)

Читати російською
Автор

Ефект від фарби може бути неймовірним

Якщо вам набрид ваш ремонт, можна оновити все дуже просто і легко. Ми розповідали, як фарбувати з балончика металеву фурнітуру.. Тепер ділимось цікавим трюком для фарбування стін, який допоможе вам освіжити кімнату.

Прості світлі стіни мають гарний вигляд, однак особливого ефекту можна добитись за допомогою невеликих ноу-хау своїми руками. На loveproperty.com розповіли, як зробити градієнт з фарби.

Омбре на стінах: як зробити своїми руками

Пофарбуйте нижню частину вашої стіни в яскравий відтінок. Дійшовши до середини, змішайте цей колір з невеликою кількістю білого і губкою, поступово додаючи все більше і більше білого, поки два відтінки не розпливуться один в одному.

Якщо ви не дуже впевнені в собі, посніть з тієї частини, яку будуть закривати меблі. Ефект градієнту можна робити не лише знизу-вгору, а й зліва-направо. Експерименти дозволять вам знайти саме ті унікальні поєднання, які підійдуть саме вам. Ваші стіни будуть виглядати дорого і стильно, а ви будете відчувати себе справжнім дизайнером інтер'єру.

zip.ua / Можна експериментувати з різними формами /zip.ua

Запам'ятайте, що розкішний інтер'єр не обов'язково повинен бути дорогим. Ви можете створити його за допомогою простих і доступних матеріалів, якщо проявите трохи фантазії. Також ми розповідали, які кольори зроблять вашу оселю візуально більшою.