Вони не варті грошей: блогерка назвала 7 речей, які даремно "з’їдять" ваш бюджет під час ремонту (відео)

Читати російською
Автор

"Червоні прапорці" ремонту в домі

Поговоримо про ремонт та про те, на чому можна заощадити, не втративши на якості. Ми вже розповідали, як можна економно і вдало обійтися без дорогих вбудованих стелажів. Тепер поговоримо про тренди в ремонті, які можуть бути переоціненими.

Своїм переліком речей, які під час ремонту даремно "з’їдять" ваш бюджет, поділилась блогерка під ніком CHURAKUSHA, яка у своїх відео розповідає про оновлення оселі. Розберемося, на що не варто витрачати гроші, і які рішення можуть бути більш раціональними.

Надмірно розроблені електричні системи

Хоча спокусливо мати окрему схему для кожного приладу, часто це непотрібно. Добре заземлена система може впоратися з більшістю побутових потреб. Натомість зосередьтеся на енергоефективних рішеннях, таких як розумні термостати та світлодіодне освітлення.

Засклені балкони

Перетворення вашого балкона на додаткову кімнату може здатися привабливим, але це часто призводить до втрати простору. Ці закриті приміщення можуть стати захаращеними, і їх важко обслуговувати. Розгляньте переваги відкритого балкона для свіжого повітря та природного освітлення.

Великі антресолі

Важкодоступні місця над вхідними дверима можуть здатися найкращим складом для чого завгодно. Але часто на практиці вони незручні та збирають пил. Інвестуйте в практичні рішення для зберігання в основних житлових приміщеннях.

Кухонні шафи високого класу

Пофарбовані на замовлення кухонні шафи з МДФ можуть виглядати приголомшливо, але вони схильні до пошкоджень і можуть бути дорогими для ремонту. Розгляньте більш міцні варіанти, такі як шафи з ламінату або вінілової оболонки.

Зосередьтеся на створенні простору, який відповідає вашим потребам і стилю життя — і тоді ви не прогадаєте. Уникаючи цих поширених пасток, ви можете заощадити гроші та створити для себе функціональний дім. Також ми розповідали про цікаве кольорове рішення у фарбуванні стін.