Для маленької кухні це — необхідність: одна помилка в ремонті стане катастрофою на довгі роки

Читать на русском
Автор
1056
Шафи повинні бути під стелю
Шафи повинні бути під стелю. Фото Freepik

Низькі шафки — це дарма потрачене місце

Економія місця на кухні — це важливий момент, особливо якщо у вас невелике приміщення. Ми ділились лайфхаком для заощадження простору. Тепер розповімо, яка помилка у виборі меблів може перетворити ваш інтер’єр на катастрофу.

Шафки на кухні повинні бути під стелю. Це не просто елемент дизайну, а й практичне рішення для зберігання посуду, продуктів та кухонного начиння. Зробити їх не максимально високими — це помилка. Розповідаємо про це разом із livspace.com.

Переваги високих шаф

З такими шафами навіть на невеликій кухні можна розмістити все необхідне. Створити відчуття порядку: Все буде на своїх місцях, а кухня завжди виглядатиме охайно. Шафки, які не сягають стелі, забирають у вас зручне місце для зберігання, а натомість дають вам нефункціональну "поличку", яка, до того ж, постійно припадає пилом.

Організуйте простір всередині шаф за допомогою додаткових полиць, кошиків та роздільників. Виберіть дизайн, який гармонійно впишеться у ваш інтер’єр — і ці шафки будуть служити вам вірою і правдою довгі роки.

Високі шафи – це універсальне рішення для будь-якої кухні. Вони не тільки економлять простір, але й додають інтер’єру стильності та функціональності. Також ми розповідали, які кольори краще підходять для маленьких приміщень.