Гра на контрастах: назвали наймодніші кольори для кухні на 2025 рік

Читать на русском
Автор
852
Поради для стильної кухні
Поради для стильної кухні. Фото kupistul.ua

Які шпалери обрати на кухню

Тренди в дизайні диктують нові умови для обирання кольорів під час ремонту. Ми розповідали, який колір британські виробники фарби обрали як найпопулярніший у 2025 році. Тепер поговоримо про кольорові тренди в дизайні кухонь.

Обираючи шпалери, слід орієнтуватися на їх матеріал та текстуру. А от щодо кольорової гами, то дизайнери вже мають вподобання на 2025 рік та найближчі роки після. Розповідаємо про це разом із granitetransformationssydneysouth.com

Які кольори кухні будуть модними?

Очікується, що домінувати на кухнях будуть землистий коричневий, темно-зелений і темно-синій. Ці кольори природні та заспокійливі, вони допоможуть створити гармонійну та привабливу атмосферу.

інтер'єр кухні
nabuduvaly.com / Баланс між спокійними барвами та яскравими акцентами

Колірна палітра балансуватиме між спокійними нейтральними тонами та яскравими енергійними акцентами. Популярними для створення фону залишаються м’які сірі та теплі кольори слонової кістки. А енергії та індивідуальності простору нададуть яскраві кольорові гами.

Сучасні кухні люблять контраст та насиченість. Тож глибокі кольори будуть у фаворі. Це зелений, палений керамічний червоний, темно-кораловий рожевий, гірчичний і мідний.

В тренді залишається чорний, як і темно-коричневі відтінки горіха і дуба. Та і "стерильні" білі кухні нікуди не зникнуть, хоча тут дизайнери радять звернути увагу на "новий сірий" — суміш сірого та бежевого.

Ці поради допоможуть вам у підборі шпалер для трендової кухні. Також ми розповідали, як можна цікаво пофарбувати стіни.