Незвичайний лайфхак: як швидко висушити промокле взуття за допомогою пилососу

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 жовтня 2024, 18:42

Цей лайфхак точно знадобиться восени та взимку

Восени та взимку багато хто стикається з проблемою промоклих ніг. Однак вирішити її можна швидкою сушкою взуття, щоб ногам було тепло та комфортно. "Телеграф" вже розповідав, як утеплити взуття в домашніх умовах, а сьогодні ділиться незвичайним лайфхаком, як швидко висушити промокле взуття.

Як виявилося, щоб оперативно просушити промоклі кросівки або черевики, вам знадобиться пилосос, пише Ukr.Media. Цей лайфхак точно стане в нагоді в період дощів або снігопадів. Звичайно, можна скористатися спеціальною електричною сушкою, але якщо її немає під рукою, пилосос точно знадобиться.

Як висушити взуття пилососом

Для того, щоб швидко висушити промокле взуття, вам знадобиться пилосос. Потрібно зняти з нього щітку, якою ви чистите підлогу, потім помістіть трубу всередину черевика і включіть пилосос на повну потужність. Залишіть трубу включеного пилососа на 10-15 хвилин у кожному з черевиків і за цей час взуття буде сухим.

При цьому не варто переживати, що взуття деформується чи змінить вигляд. Завдяки потужному потоку повітря ваші черевики або кросівки швидко висохнуть і ви зможете знову їх взувати.

Раніше "Телеграф" розповідав про чотири способи позбутися неприємного запаху з взуття. Вам знадобляться сода, чай та ще дещо.