Як просто перенести дані з телефона на телефон — основні способи

Читати російською
Автор

Три способи передачі даних між телефонами Android та два — з Android на iPhone

Якщо телефон вберегти від катаклізмів не вдалося, може знадобитися придбати новий гаджет. Щоб зберегти дані з нього, їх потрібно перенести на новий смартфон.

Методи передачі даних між телефонами Android, а також між Android та iPhone відрізняються. "Телеграф" розгляне найпопулярніші з них.

Методи передачі даних між телефонами Android

Використання облікового запису Google

Синхронізуйте свої дані, увійшовши в той самий обліковий запис Google на обох пристроях. Увімкніть синхронізацію даних у Налаштуваннях > Облікові записи > Google і виберіть типи даних, які потрібно синхронізувати.

Використання кабелю USB

Підключіть обидва телефони до комп’ютера за допомогою кабелю USB і передайте файли безпосередньо між ними. Цей метод ефективний для великих обсягів даних.

Використання хмарного сховища

Завантажте файли зі старого телефону в хмарну службу (наприклад, Google Drive), а потім завантажте їх на новий пристрій.

Перенесення даних з Android на iPhone

Використання програми Move to iOS

Програма Apple Move to iOS дозволяє користувачам переносити контакти, історію повідомлень, фотографії, відео, веб-закладки, облікові записи електронної пошти та календарі з пристрою Android на iPhone під час процесу налаштування. Увімкніть новий пристрій Apple і покладіть його поруч із пристроєм Android. Дотримуйтесь інструкцій із налаштування, що відобразяться на пристрої Apple.

Передача вручну через хмарні служби

Зробіть резервну копію даних із пристрою Android у хмарній службі, а потім отримайте доступ до них на своєму iPhone після налаштування.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидше зарядити телефон. Вимкнення певних функцій пришвидшує процес.