Не кладіть ковбасу: ці продукти зроблять "Олів’є" значно смачнішим
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Є чимало варіацій для смачного салату
Салат "Олів’є" для багатьох є улюбленим. Та його смак в класичному виконанні — з ковбасою — настільки нудний і набридлий, що часто люди уникають його готувати та їсти. Ми ділились рецептом "сільського" салату.
Втім, якщо ви шукаєте нових смакових вражень — просто замініть ковбасу на інший інгредієнт. "Телеграф" розповідає, які продукти для цього підходять.
Які м’ясні компоненти замінять ковбасу?
- Куряча грудка у вареному або запеченому вигляді додасть салату білка і ніжного смаку.
- Відварена індичка – те ж саме, що і курка, але більш дієтичний варіант.
- Відварена яловичина додасть салату насиченого смаку — можна використовувати язик або м'ясо.
- Відварена свинина, наприклад, корейка, також підійде, але варто вибирати нежирні частини.
- Втім, м’ясо — це ще не все. Останнім часом набувають популярності варіанти салату, де замість ковбаси використовують рибні компоненти.
Яка риба замінить ковбасу у "Олів’є"?
- Риба та морепродукти
- Слабосолона червона риба, наприклад, лосось, форель або сьомга додадуть салату вишуканості та легкості.
- Крабові палички — класичний варіант для заміни ковбаси.
- Відварені креветки додадуть салату морського аромату.
- Консервований тунець додасть салату ніжності.
Що ще можна додати до салату?
Загалом склад закуски дуже гнучкий. Гарно смакуватимуть смажені або мариновані гриби. Авокадо додасть салату кремової текстури. Також можна додати улюблений сир — він точно покращить смак страви.
Вибирайте інгредієнт, який гармонійно поєднується з іншими компонентами салату, а також підходить до ваших смакових вподобань. Також ми розповідали, як правильно варити макарони.