Сира чи смажена: яка насправді цибуля зробить котлети соковитими
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Коли краще додавати сиру цибулю, а коли — смажену
Апетитні котлети — це страва, смак якої залежить від багатьох факторів. Ми розповідали, як вершки допоможуть зробити фарш соковитим. Тепер детальніше розповімо про такий фактор, як додавання цибулі.
Цибуля – це той інгредієнт, який додає котлетам особливий смак і соковитість. Але чи варто використовувати сиру цибулю, чи краще віддати перевагу смаженій? Давайте розберемося разом.
Чи варто додавати сиру цибулю?
В сирому вигляді цей овоч надає котлетам свіжий смак і соковиту текстуру. Але багато кулінарів помічають, що вона може надавати котлетам гіркуватого присмаку.
Смажена ж цибуля робить котлети більш соковитими і ніжними. Додавання цього компонента саме в такому вигляді надає їм приємного карамелізованого аромату.
Яку цибулю вибрати?
Вибір між сирою і смаженою цибулею залежить від того, який смак котлет вам подобається більше. Також важить і час, який ви готові виділити на приготування — адже смажена цибуля потребує окремого приготування, а це вагомо, коли у вас є обмежена кількість часу на підготовку страви.
Обидва варіанти – і сира, і смажена цибуля – мають свої переваги. Вибирайте той, який більше до вподоби саме вам. Також ми розповідали, як відмити руки після чищення грибів.