Один інгредієнт, який всі додають, псує смак "Олів’є": чим його замінити
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Не кладіть в салат ковбасу — замініть її
Салат "Олів’є" — це вже традиційна класика святкового столу. Однак часто ми хочемо вдосконалити його смак, покращити його. В такому випадку на поміч приходять цікаві рецепти та ідеї. До прикладу, ми розповідали, як приготувати "сільську" версію салату. Тепер пропонуємо ще одну ідею з вдосконалення.
Секрет у тому, щоб замість ковбаси додати до салату інший продукт. Кожен альтернативний інгредієнт, який ви можете обрати, змінить його смак до невпізнаваності. Спробуйте — і ви переконаєтесь, що ковбаса лише псує смак салату.
Чим замінити ковбасу в салаті:
- Відварена або запечена курка — це класичний варіант
- Язик, відварений за всіма правилами, надасть салату вишуканого смаку
- Крабові палички створять цікавий відтінок смаку
- Консервована риба, така як тунець, сардина або горбуша додадуть салату пікантності
- Філе червоної риби в слабосоленому варіанті зробить салат по-справжньому розкішним
Який би варіант заміни ви не обрали, не бійтесь експериментувати та куштувати нові поєднання — саме так ви зможете добитись того смаку, який в результаті стане вашим улюбленим. Також ми розповідали, як правильно варити макарони.