Ви не правильно зберігали ці продукти: ці лайфхаки допоможуть вам врятувати їжу та гроші

Читать на русском
Автор

Продукти довше будуть свіжими

Кожна господиня по-різному зберігає харчові продукти. Хтось кладе помідори у холодильник, а інші залишаються їх у тарілці на стільниці; дехто залишає зелень на кухні, а хтось кладе в холодильник; картоплю хтось тримає у погребі, а дехто у відрі під мийкою.

Сьогодні ми хочем розповісти, як правильно зберігати ті чи інші продукти. Про це повідомляє "Телеграф".

Як правильно зберігати продукти

Зелень

Свіжа зелень потребує правильного зберігання: її потрібно нарізати та обгорнути паперовими рушниками. Потім цю упаковку слід помістити в контейнер для продуктів зі зручною кришкою. Що ж до сушених трав, їх варто тримати в місці, захищеному від світла і тепла.

Помідори

Дозрілі помідори краще тримати за кімнатної температури, уникаючи прямого сонячного проміння, а не в холодильнику. Зелені томати зручніше залишити дозрівати в прохолодному місці, розташувавши їх стеблом донизу.

Цибуля та часник

Цибулю та часник рекомендується зберігати у сухому та темному місці. Оптимально використовувати для цього відкриті паперові пакети, кошики або мішки з мішковини.

Картопля та інші коренеплоди

Ці овочі оптимально зберігати в коморі, а не в холодильнику, як це роблять багато людей. Для тривалого зберігання їх слід покласти в перфорований паперовий пакет і тримати трохи далі від сонячного світла.

Зерна та горіхи

Хоча багато хто зберігає горіхи у кухонних шафах, найкращим варіантом для них буде холодильник. Оптимальні умови — прохолодне та темне місце, де горіхи варто тримати у герметичному контейнері.

Раніше ми писали, як зробити відбивні надзвичайно соковитими. Через використання секретного інгредієнта вони вийдуть ароматними та смачними.