Стрижка як у Кайлі Дженнер: як виглядає цікавий тренд (фото)

Читать на русском
Автор
713
Стрижка Кайлі Дженнер 2024 Новина оновлена 21 липня 2024, 11:00
Стрижка Кайлі Дженнер 2024. Фото Інстаграм Ріти Ори

Знаменитість показала модну стрижку

Відома американська блогерка та модель Кайлі Дженнер задає цікаві тренди в стилі. Багато прихильників надихається її модними луками та відтворює їх. Також варта уваги стрижка, яку зараз має знаменитість.

Днями Кайлі Дженнер поділилась новими світлинами зі свого відпочинку з Венеції. Разом з подругою дівчина замовила водну прогулянку на катері Гранд-каналом. На світлині неможливо не помітити трендову стрижку блогерки, яка називається "каскад".

Кайлі Дженнер показала трендову стрижку
Кайлі Дженнер показала трендову стрижку, Фото: Інстаграм Кайлі Дженнер

Особливість цієї стрижки полягає у коротких передніх пасмах, тоді як інша частина волосся залишається середньої довжини. Такий варіант додає волоссю обʼєму та повністю оновлює образ. Вигляд стає одразу свіжим і цікавим.

Кайлі Дженнер має стрижку "каскад"
Кайлі Дженнер має стрижку "каскад", Фото: Інстаграм Кайлі Дженнер

До того ж Кайлі зробила накрутку волосся, і це є хорошою ідеєю для такої стрижки. Адже завдяки різній довжині волосся стає пишнішим, а локони — мають грайливий та стильний вигляд.

Кайлі Дженнер з стрижкою-"каскад"
Кайлі Дженнер з стрижкою-"каскад", Фото: Інстаграм Кайлі Дженнер

Стрижка "каскад" є оптимальним варіантом, якщо у вас середнє або довге волосся. Тоді й буде помітний контраст довжин, що створює бажаний вау-ефект.

Раніше "Телеграф" розповідав, яких стрижок варто уникати через те, що вони додають віку. Є кілька варіантів, які підкреслюють недоліки.