Навіщо перед сном заклеювати рот пластиром: несподіваний спосіб виспатися (відео)

Читать на русском
Автор
12968
Як покращити свій сон – лайфхак, який допоможе від хропіння
Як покращити свій сон – лайфхак, який допоможе від хропіння

Такий спосіб не тільки допомагає від хропіння, але й запобігає карієсу

Порушення сну дуже негативно впливає на наш організм. Про це не забувають нагадувати вчені та лікарі у всьому світі. Сон є невід’ємною частиною нашого життя, без якого ми не здатні адекватно сприймати цей світ.

Щоб завжди почуватися чудово щоранку, одна з користувачок TikTok Алексіс Фішер, яка часто ділиться загальними порадами з благополуччя та здоров’я, порадила своїм підписникам перед сном заклеювати роти для "найглибшого сну, який ви коли-небудь відчували".

За словами Алексіс, такий спосіб стимулює правильне носове дихання уві сні. Заклеювання рота може не тільки допомогти позбутися закладеності носа, перестати хропіти і поринути в глибший сон, але також допомогти боротися з неприємним запахом з рота і запобігти карієсу.

@lexfiish have you tried? #mouthtaping #mouthbreathing #breathe #wellnesstips #wellnesshacks #stitchthis #eveningroutine #wellness #sleeptips ♬ Dreamy - Elijah Lee

Сама Фішер радить спочатку проконсультуватися з лікарем, перш ніж спробувати цей метод.

@lexfiish iykyk 🪐#mouthtaping #mouthtape #sleep #sleeptips #wellness #wellnesshacks #bresthe #mouthbreathing #nostrilbreathing #eveningroutine ♬ original sound - KHAE🦦

Раніше "Телеграф" розповідав, що в Україні найближчим часом розпочнеться похолодання. Утеплити своє житло можна навіть за допомогою хитрощів в оформленні інтер’єру – це виграє більш комфортну температуру в будинку.

Info Icon

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.