"Харків був прогресивніший за Москву": російський репер Noize MC потужно підтримав Україну (відео)

Читать на русском
Автор
1337
Нойз висловився про майже зруйнований росією Харків
Нойз висловився про майже зруйнований росією Харків

Виконавець вкотре підтримав українців

Відомий російський репер Noize MC (Іван Алексєєв) дав благодійний концерт на підтримку України, в рамках якого він назвав Харків найближчим до росіян мегаполісом.

Про це він заявив у ході виступу увечері 7 квітня.

"Харків був нашим найближчим мегаполісом. Не Москва, не Санкт-Петербург. Все найпрогресивніше та найцікавіше завжди приходило звідти, і так було до 2014 року. Мене завжди цікавила українська культура, їхня цікава мова", — сказав він під час концерту вчора.

Чесно про війну читайте у нашому Телеграмі

Концерт проходив у Ризі, і в процесі там зібрали понад 62 тисячі євро (майже 2 млн грн) за концерти та як пожертвування, — їх переведуть до благодійного фонду на медичну, продовольчу, правозахисну та іншу гуманітарну допомогу біженцям з України.

Разом із Нойзом виступила і співачка Монеточка.

Ще один подібний концерт відбудеться 10 квітня у Вільнюсі. При цьому цікаво, що Нойз давно відкрито підтримував Україну, багато разів приїжджав до українців із виступами, і навіть якось записував одну пісню українською мовою.

Варто зауважити, що ще подібні благодійні концерти на підтримку України давав уже неодноразово й інший відомий репер із росії Oxxxymiron (Мірон Федоров).

Як повідомляв "Телеграф", тим часом досить відому російську співачку Поліну Гагаріну зацькували в мережі за відкриту підтримку кривавого режиму владимира путіна.