"Операція пройде дуже важко": астролог розповіла, чим обернеться для путіна його хвороба

Читать на русском
Автор
59032
володимир путін
володимир путін. Фото Відкриті джерела

Операція пройде дуже важко для путіна, переконана астролог

Про те, що президент росії володимир путін серйозно хворий давно ходять небезпідставні чутки. Висловилася з цього приводу таролог та астролог Людмила Хомутовська, заявивши, що хвороба путіна продовжує прогресувати, а його здоров’я погіршуватиметься.

Так, в інтерв’ю провідному Юрію Третьяку таролог заявила, що у зв’язку з запланованою операцією путіна постає питання про зміну влади в росії. При цьому вона вважає, що путін уже вибрав свого наступника.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

"Там є замінник, який чекає. Операція пройде дуже важко для путіна і тут відновлення досить важке. Тож я не бачу його швидкого повернення назад, ось так", — каже вона.

Хомутовська вважає, що найімовірнішою кандидатурою на заміну путіну є секретар РНБО росії Микола Патрушев.

"Так, це він. Єдине, що там не один Патрушев. Там йде ще хтось, про кого ми, можливо, не знатимемо. Якийсь соратник путіна. Розумно з боку путіна", — розповіла астролог.

Зазначимо, що "Телеграф" спеціально поспілкувався з лікарем-невропатологом Тетяною Майковою, яка спробувала розвіяти частину міфів, що існують у мережі, щодо хвороб путіна. Від чого саме, на її думку, може страждати російський диктатор, докладно читайте в нашому матеріалі.