Як повернути рушнику м’якість після прання: цей засіб є у кожному будинку

Читать на русском
Автор
25407
При правильному пранні рушники не загрубіють
При правильному пранні рушники не загрубіють. Фото kotel.guru

Завдяки простому способу рушники будуть, ніби нові

Для прання можна використовувати натуральний пом’якшувач для білизни, який легко зробити в домашніх умовах. А у випадку з рушниками справи ще простіші — замініть кондиціонер на звичайний оцет і ви здивуєтеся м’якості та шовковистості.

Як повідомляє "Телеграф", лайфхаком, який поверне м’якість рушникам, ділиться видання Express. Як говориться в матеріалі, після нехитрого маневру ви забудете про жорсткі та "хрусткі" рушники.

В результаті прання тканина грубіє, але це просто виправити. Замість кондиціонера для білизни застосовуйте білий оцет при останньому ополіскуванні. Просто спробуйте додати у лоток пральної машини трохи білого оцту у відділення, що відповідає етапу полоскання. Справа в тому, що пом’якшувач з магазину утворює осад, який твердне на тканині, тому рушники стають жорсткими, погано пропускають вологу і неприємно хрумтять після прання. Тоді як кислотність оцту робить рушники пухнастими і такими, що "дихають".

Раніше "Телеграф" розповідав, що допоможе прибрати з пральної машинки неприємний запах. А також ми писали, навіщо француженки додають у барабан машини сіль під час прання: відповідь вас здивує.