Навіщо класти мило у взуття після прогулянки: ви будете здивовані

Читать на русском
Автор
90420
Неприємний запах із улюблених черевиків допоможе прибрати звичайне мило
Неприємний запах із улюблених черевиків допоможе прибрати звичайне мило

Як маленький шматочок мила може допомогти?

Напевно, кожен у своєму житті не раз стикався з проблемою неприємного запаху з взуття, особливо після тривалих прогулянок або тренувань. Начебто все, що потрібно зробити — це відразу випрати взуття, або ж обробити спеціальними спреями, але на це не завжди є час, та й можливість. Раніше ми писали, як позбутися натоптишів і мозолів, а тепер розповідаємо, як усунути неприємний запах із взуття.

У цій справі вам допоможе звичайний шматочок мила, пише belnovosti. Щоб неприємний запах із взуття не "зачарував" весь будинок і не "різав" ніс і очі, достатньо буде навіть маленького обмилка. Що з ним робити – читайте далі.

Навіщо класти у взуття мило

Помістіть у взуття невеликий шматочок мила одразу після прогулянки/тренування та залиште його там на деякий час. Найкраще цю "процедуру" робити на ніч. А потім на ранок дістаньте мило: від неприємного запаху не залишиться ні сліду.

Використовувати можна як звичайне туалетне мило, так і варіанти з різними парфумованими добавками. Для кращого ефекту взуття можна виставити на балкон, щоб воно ще й провітрилося.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко та швидко відмити біле взуття від бруду цього літа.