Жоден павук не пролізе: простий засіб, який відлякає комах із вашого будинку

Читать на русском
Автор
21650
Розібратися з павуками дуже просто
Розібратися з павуками дуже просто. Фото botanichka.ru

Всім відомий запах миттєво позбавить ваше житло від павуків

Сезон павуків настає ближче до осені, але вже зараз можна часто помітити цих комах у наших будинках. Позбутися павукоподібних і запобігти їх повторній появі допоможе один нехитрий підручний засіб.

Як передає "Телеграф", про лайфхак із відлякування павуків пише видання Express. Як виявилося, ефективно діє запах м’яти, в ідеалі експерти рекомендують використовувати олію перцевої м’яти.

Один із способів застосування — помити підлогу, а потім протерти їх сумішшю води та м’ятної олії. Або ж ви можете змішати олію перцевої м’яти та лимонний сік з краплею води в пульверизаторі, а потім розпорошити в оселі. Так ви отримаєте не тільки приємний аромат у будинку, причому не використовуючи ніяких хімікатів, а й відлякаєте павуків.

Не менш дієвим буде розпорошити розчин з м’ятою у вентиляційні отвори на вікнах, стінах, біля вхідних та задніх дверей. Просто розведіть олію перцевої м’яти з водою і збризкайте розчином вікна, двері та всі приховані місця, в яких можуть з’явитися павуки в будинку.

Вважається, що сильний запах ефірної олії змусить павуків втекти. Також рекомендується застосовувати й інші ефірні олії, включаючи лавандову.

Ще один варіант – розкласти залишки шкірки цитрусових, у тому числі апельсинову, лимонну, лаймову та грейпфрутову. І, звичайно, не забувайте тримати будинок у чистоті та вчасно прибирати павутину у всіх закутках вашого житла.

Раніше "Телеграф" розповів, як позбутися в будинку надокучливих мошок. Засіб спрацює за одну ніч.