Як за секунди очистити душовий шланг до блиску: цей засіб є в кожному будинку

Читать на русском
Автор
4117
У душі має бути ідеальна чистота
У душі має бути ідеальна чистота. Фото express.co.uk

Відмити душовий шланг від нальоту допоможе простий підручний інгредієнт

На душовому шлангу постійно утворюється вапняний наліт. Найчастіше це відбувається через жорстку воду. З шаром нальоту душовий шланг виглядає непривабливо, але, на щастя, є натуральний засіб, який миттєво впорається з накипом, у тому числі й на душовій лійці.

Як передає "Телеграф", про лайфхак з чищення душового шланг у ванній кімнаті пише видання Express. Існує безліч доступних засобів для видалення накипу, але багато людей переходять на використання повністю натуральних речовин при прибиранні будинку. Одне з таких – звичайний оцет.

Ймовірно, ви легко знайдете оцет у своїй кухонній шафі. Стати в нагоді він може і у ванній кімнаті. Душовий шланг можна збризкати оцтом і потерти (для цього можете використовувати стару зубну щітку). Якщо наліт стійкіший, то помістіть душовий шланг у пакет з оцтом і засіб впорається з вапняними накопиченнями за кілька годин.

Справа в тому, що кислотна натуральна речовина, така як оцет, творить дива, видаляючи лужний наліт. Ця рідина може розчинити забруднення через жорстку воду і вапняний наліт простим замочуванням.

Раніше "Телеграф" розповів, як очистити до блиску кран. Простий підручний інгредієнт миттєво видалить наліт із крану.

А також ми писали, як позбутися цвілі у ванній кімнаті. Є один ефективний метод, перевірений роками.