У будинку не буде жодної мухи: який запах миттєво відлякає комах

Читать на русском
Автор
421709
Мухи постійно залітають до будинку влітку
Мухи постійно залітають до будинку влітку. Фото extension.umd.edu

Позбутися мух допоможе одна пряність

Влітку неможливо повністю "забарикадувати" будинок від комах, а через відкриті вікна та двері постійно залітають мухи, які завдають масу незручностей своїм дзижчанням і порушують гігієну в оселі. Найбільше їх приваблюють залишки їжі на кухні, стиглі фрукти та солодкі напої. На щастя, є один спосіб впоратися з цими шкідниками.

Лайфхаком із боротьбі з мухами в будинку ділиться видання Express. Існує безліч хімічних речовин, які використовують для відлякування цих комах. Але липкі стрічки або пастки часто не працюють, та й провокують зайві відходи. Тож спробуйте випробувати природні методи відлякування мух.

Щоб позбавитися комах більш екологічним способом, можна створити саморобні репеленти, використовуючи звичайні матеріали, які можна знайти в будинку. Як виявилося, мухи ненавидять запах гвоздики. Тому ви можете поставити миску із сушеною гвоздикою в кожній кімнаті, де найбільше помічаєте мух. Побачите, комахи почнуть ніби "випаровуватися" звідти. Щоб створити ще потужніший засіб від мух, застроміть бутони гвоздики в шкірку лимона і помістіть цитрус у миску або повісьте біля вікна.

Раніше "Телеграф" розповів, який запах не переносять комарі. Від цього засобу вони відлітають із будинку за секунди.