Названо несподіваний засіб проти комарів: справляється миттєво

Читать на русском
Автор
10850
Комари вічно докучають влітку
Комари вічно докучають влітку. Фото express.co.uk

Від деяких запахів комарі відлітають за секунди

Комарі – одні з найнабридливіших комах, з якими ми стикаємося у своїх оселях влітку. Неприємний не тільки їх жахливий писк, а й можливість бути покусаним. У супермаркетах представлено багато хімічних репелентів проти цих крилатих, але не менш ефективно працюють і натуральні засоби. Комарі не переносять багато запахів, тому проти них застосовують саморобний часниковий спрей або ефірну олію м’яти. А ще, як виявилось, їм не подобається сильний аромат кавової гущі.

Про лайфхак із кавовою гущею, який допоможе позбавитися комарів у будинку, пише видання Express. За словами експертів, кавова гуща може діяти як ефективний засіб від цих шкідників.

Так, кавова гуща може допомогти відлякати комарів, а також інших комах, таких як оси та бджоли. Суть лайфхаку полягає у спалюванні кавової гущі. При горінні кавова гуща виділяє запах, який миттєво відлякує комах. Комарі сприйнятливі до запахів і більше не наближатимуться до вашого місця проживання.

Додамо, що провертати маніпуляцію проти комарів необхідно у безпечному місці, де це не може нікого поранити чи спричинити пожежу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що мух також можна ліквідувати екологічним способом. Ці крилаті просто терпіти не можуть запах гвоздики. За допомогою прянощі ви можете легко зробити чудовий "відлякувач" цих усюдисущих комах.

Тоді як із мошками можна впоратися за одну ніч за допомогою саморобної приманки. Вам знадобляться підручні засоби, які коштують копійки.