Чому щетина на зубних щітках різних кольорів

Читать на русском
Автор
1414
Навіщо щетину на зубних щітках роблять різних кольорів
Навіщо щетину на зубних щітках роблять різних кольорів

Несподіване пояснення дала проста вчителька з Канади

Людей цікавлять багато питань, які стосуються їхнього життя та життя в цілому. Деякі речі та події не викликають у нас яскравих емоцій, адже ми думаємо, що все має мати своє призначення. Наприклад, багато наших читачів і не здогадувалися, що навіть кухонні губки різнокольорові недарма. Це стосується і щетинок різних кольорів на зубних щітках.

Про те, що це не якийсь маркетинговий хід, розповіла канадська вчителька на ім’я Джесс у своєму TikTok-акаунті. З її слів, за допомогою кольору позначається кількість зубної пасти, яку потрібно наносити на щетину.

Навіщо щетину на зубних щітках роблять різних кольорів

"Найменша ділянка, виділена кольором, яка зазвичай розташовується у верхній частині щітки, показує, яку кількість зубної пасти вам необхідно використовувати насправді. Зазвичай вона приблизно з горошину", — заявила вона.

Цей принцип стосується і зубних щіток для дітей, тільки в цьому випадку кольоровий елемент найчастіше знаходиться у центрі, а не зверху.

@jmac8781 stop wasting toothpaste#lifehack#todayyearsold#thingsyoudidntknow#didyouknow#toothbrushhack#hacks#lifelesson#over30#over40#over50#over60#over70 ♬ Taste It - Ikson

Раніше блогерка зі США Керолайн Соломон показала в TikTok, як швидко висушити мокрий одяг у домашніх умовах.