Як правильно користуватися капсулами для прання: багато господинь упускають важливу деталь

Читать на русском
Автор
18762
Капсулами для прання теж потрібно вміти користуватися
Капсулами для прання теж потрібно вміти користуватися

Бажано перед використанням капсули прочитати інструкцію на пакуванні.

Ми вже багато разів писали про те, як оцет, сіль, сода і шпильки можуть стати в пригоді під час прання, проте часто вони і не потрібні, і із забрудненнями на одязі порошок може впоратися і поодинці. Головне правильно ним користуватися. А оскільки зараз набагато популярнішими стали капсули для прання, які з’єднують у собі і порошок і кондиціонер, а іноді і відбілювач або засіб для виведення плям, то важливо знати, як їх правильно використовувати.

Наче нічого складного: закинув у барабан до брудних речей і все, проте не так це все просто. Багато домогосподарок забувають кілька досить важливих деталей, які впливають на якість прання, пише belnovosti.

Як правильно використовувати капсули для прання

  • Одна капсула містить певну дозу мийної, яка розрахована на конкретну норму білизни. Тому вона маленька "таблеточка" не дасть надприродного результату, якщо ви завантажите машинку повністю. Перед пранням обов’язково прочитайте інструкцію, в якій зазначено ефективність однієї капсули на певну вагу та рівень забруднення речей.
  • Не забувайте, що до складу деяких капсул входять засоби для виведення плям, ополіскувачі та інші підсилювачі, тому, щоб уникнути псування речей, важливо білизну сортувати.
  • Капсулу для прання потрібно класти безпосередньо в барабан перед завантаженням білизни, при цьому бажано розташувати її біля задньої стінки барабана, щоб вона не застрягла в гумовому ущільнювачі.

Раніше "Телеграф" писав, що запах у одягу може з’являтися через забруднену пральну машину. Є два найпростіші способи розв'язати цю проблему.

А також ми розповідали, як за допомогою тенісного м’яча можна прибрати грудки з подушки. Спритний трюк поверне подушкам м’якість та легкість.