Як позбутися запаху поту: прості способи, які варто спробувати

Читать на русском
Автор
170667
Як позбутися запаху поту на одязі
Як позбутися запаху поту на одязі

Позбутися плям від поту досить легко, якщо знати ефективні лайфхаки.

Спека — це 100% збільшення кількості прання через рясне потовиділення, від якого ніхто не застрахований. Дуже часто навіть дотримання правил особистої гігієни не допомагає запобігти появі неприємного запаху на одязі. Що ж робити, якщо звичайне прання не допомагає його позбутися?

По-перше, спітнілий одяг потрібно відразу ж упорядковувати, пише belnovosti. Якщо все робити швидко, то шанси на позитивний результат зростають. Щоб впоратися з потом, можна використовувати соду, сіль або господарське мило.

Як позбутися запаху поту на одязі

  • Сода - виверніть одяг навпроти, соду змішайте з невеликою кількістю води і нанесіть суміш на проблемну область. Після того, як паста стане сухою, за допомогою жорсткого боку губки або щітки видаліть її. А потім відправте річ у прання.
  • Сіль - у підігрітій воді розчиніть пару ложок солі. Після цього в цьому розчині замочіть плями поту і залиште на 1-2 години. Потім надішліть одяг у пральну машину.
  • Господарське мило – все, що потрібно зробити, це перед пранням обробіть брудні зони господарським милом, зачекайте пів години та запустіть прання.

Раніше "Телеграф" писав, як же відіпрати плями від поту, особливо з білих речей. Також раніше ми писали, як забрати запах поту з одягу без прання.