Навіщо класти губку в пральну машинку під час прання: позбавить вас одразу від кількох проблем

Читать на русском
Автор
37569
Ефективний спосіб позбутися шерсті
Ефективний спосіб позбутися шерсті

Цей лайфхак особливо корисний власникам домашніх тварин.

Головний біль багатьох власників домашніх тварин – це як позбутися постійної шерсті на одязі, що залишається навіть після прання. Однак засмучуватися не варто, як і опускати руки, адже є кілька способів, як позбутися волосків та вовни на одязі. Про спосіб із вологою серветкою ми вже писали, а тепер поділимося ще однією хитрістю з губками.

Завдяки цій хитрості прання речей у машинці буде набагато ефективніше. Крім видалення маленьких волосків та вовни, губки допоможуть впоратися з ще однією проблемою, пише belnovosti. Якою саме — читайте далі.

Для чого класти губку в пральну машину під час прання

Якщо на ваших речах присутня шерсть свійських тварин — просто разом одягом у барабан пральної машинки завантажте і звичайну губку. Вона як магніт збере на себе всі дрібні волоски, волосся, сміття та шерсть.

До того ж губка зменшить кількість катишків на одязі. Тому використання такого лайфхака зробить прання якіснішим та ефективнішим

Раніше "Телеграф" писав, що запах у одягу може з’являтися через забруднену пральну машину. Є два найпростіші способи розв'язати цю проблему.

А також ми розповідали, як за допомогою тенісного м’яча можна прибрати грудки з подушки. Спритний трюк поверне подушкам м’якість та легкість.