Як розморозити холодильник за 10 хвилин: простий лайфхак

Читать на русском
Автор
4568
Холодильник потрібно періодично розморожувати та мити
Холодильник потрібно періодично розморожувати та мити. Фото pinterest.com

Підручний побутовий прилад прискорить процес розморожування

На розморожування холодильника може піти дуже багато часу. Якщо вам необхідно впоратися із цим завданням швидше, то є можливість прискорити процес. Для цього вам знадобиться побутовий прилад, який є у кожному будинку.

Про лайфхак з розморожування холодильника за 10 хвилин пише видання Express. Якщо у вас немає часу залишати холодильник вимкненим та відкритим на кілька годин, скористайтеся феном. Як виявилося, несподіваний помічник у прибиранні значно заощадить час та зусилля.

Так, просто використовуйте фен у гарячому режимі протягом декількох хвилин, а потім у холодному режимі. Цей побутовий прилад красиво і швидко впорається із завданням розморозити холодильник. Зазначимо, що не слід підносити його занадто близько до льоду, що капає.

На розморожування холодильника за допомогою фена піде лише 10 хвилин. Додамо, що з цією ж метою можна використовувати відпарювач.

Нагадаємо, відмити холодильник до ідеальної чистоти можна за допомогою двох копійчаних засобів, які легко знайдуться на вашій кухні.

Раніше "Телеграф" розповідав, як за 10 хвилин впоратися із засміченням у раковині чи душовій кабіні. Іноді одного вантуза для очищення раковини недостатньо. Розблокувати каналізацію дуже просто й дешево, якщо знати "таємні" інгредієнти.