Як очистити чайник до блиску всього за 5 хвилин: від нальоту та нагару не залишиться і сліду

Читать на русском
Автор
36777
Чайник сяятиме як новий
Чайник сяятиме як новий

Простий спосіб, який допоможе швидко повернути чайнику бездоганний вигляд.

Накип і наліт на чайнику не тільки псує зовнішній вигляд посуду, але й позначається на роботі цього приладу, якщо він електричний. Тому бажано його періодично чистити, щоб він працював без перебоїв, та й так буде набагато красивішим. Щобільше, від ненависних накипу та нальоту можна легко позбутися завдяки підручним засобам та народним методам.

Як повідомляє belnovosti, очистити чайник можна використовуючи будь-який засіб для чищення з "функцією" антижир. Для цього потрібно закип’ятити чайник, нанести на нього засіб, залишити на 2-3 хвилини і протерти жорсткою стороною губки для миття посуду. Однак є також спосіб, для якого не потрібно витрачатися різну хімію.

Як відчистити чайник від нальоту та накипу

Щоб приготувати натуральний засіб для чищення від накипу і нальоту, вам знадобиться лимонна кислота, гірчичний порошок і буквально 5-10 хвилин вільного часу. Готується засіб для чищення досить просто: змішайте по 2 столових ложки лимонки і порошку гірчиці і нанесіть на нагрітий чайник. Залишіть засіб на 5 хвилин і потім протріть губкою.

Також "Телеграф" розповідав, навіщо досвідчені господині додають у засіб для миття посуду соду. Незвичайний лайфхак допоможе відмити стійкий жир з тарілок.

Раніше "Телеграф" розповідав, як впоратися із засміченням труб за допомогою підручних засобів. Цей ефективний лайфхак сподобається будь-якій господині. А також ми писали про те, навіщо натирати кухонні шафи олією.