Очистити праску від нагару допоможуть дешеві ліки, які є в кожній аптечці: корисний лайфхак

Читать на русском
Автор
1548
За побутовою технікою важливо правильно доглядати
За побутовою технікою важливо правильно доглядати

Достатньо всього однієї таблетки, щоб праска сяяла як нова.

При частому використанні праски його підошва поступово починає забруднюватись, і на ній утворюється нагар. При ігноруванні цього ваша техніка може зламатися, а також можуть бути зіпсовані речі, які ви гладите, адже праска залишить на них сліди. Щоб уникнути цих проблем, потрібно вчасно чистити техніку. Як очистити праску в домашніх умовах читайте далі.

Як виявилося, впоратися з нагаром на прасці можуть допомогти дешеві ліки, які, напевно, є в кожній аптечці, пише belnovosti. А якщо у вас його немає, то купити його можна в будь-якій аптеці, і воно коштує недорого. Отже, цей спосіб по сімейному бюджету особливо не вдарить.

Як правильно очистити підошву праски від нагару

Перевірений засіб, який допоможе впоратися з подібним завданням, це звичайний парацетамол. Достатньо буде лише однієї таблетки, а то й половинки. Краще все ж таки розділити таблетку на дві частини, оскільки знадобитися її може зовсім небагато.

Спочатку увімкніть праску, щоб вона трохи прогрілася. Після цього очистьте нагар парацетамолом. Щоб було зручніше, використовуйте пінцет, щоб тримати пігулку. Якщо однієї половинки не вистачило, і бруд ще залишився, то скористайтеся і другою частиною ліків.

Потім вимкніть праску і видаліть залишки нагару та парацетамолу. Відзначимо, що величезним плюсом цього є те, що його можна використовувати на регулярній основі, оскільки він нешкідливий.

Раніше "Телеграф" розповів, який простий засіб очистить срібні прикраси. Ваше срібло виблискуватиме, а від почорніння не залишиться і сліду.