Де і як зберігати сир у холодильнику, щоб він більше не псувався: помилки, яких припускається кожен другий
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 2535
![Сир більше ніколи не зіпсується](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/03/2da0abed-38aec943a76ec56160b4f25448ada039.jpg?v=6952_1)
Деякі господині вважають за краще класти сир у морозилку, але чи варто так робити?
Сьогодні сир – продукт не з дешевих. Тому, купуючи його, ми хочемо зберегти свіжість сиру якнайдовше. І якщо з овочами, наприклад, огірками, у цьому питанні все простіше, то молочний продукт має свої правила зберігання.
Що робити, якщо весь шматочок сиру не знадобився і хочеться, щоб він зберігався якнайдовше? В таких випадках треба знати, як правильно зберігати сир залежно від його сорту.
Як правильно зберігати сир у холодильнику
Тверді сорти зберігаються довше, а ось м’якіші можуть бути під захистом довго тільки в упаковці. Також не варто брати в якості упаковки звичайний пакет. Із завданням краще впорається пергаментний папір.
Варто пам’ятати, що небажано тримати сир у дверцятах холодильника чи на верхніх полицях. Все ж таки краще зберігати продукт у відсіках для овочів.
Багато хто також зберігає сир у морозилці. Однак варто знати, що у цьому випадку смакові якості продукту значно постраждають.
Раніше "Телеграф" ділився найпростішою хитрістю, що робити, щоб яблука не темніли під час готування, а виглядали свіжими та апетитними.