Лайфхак, як ідеально та швидко нарізати часник: цей спосіб вас здивує (відео)

Читать на русском
Автор
5315
Часник – інгредієнт багатьох страв
Часник – інгредієнт багатьох страв. Фото profile.ru

Після цього трюку ви перестанете різати часник так, як раніше

Багато овочів і фруктів ми можемо довго і трудомістко нарізати, вирівнюючи шматочки і обрізаючи зайве, хоча є способи зробити це набагато простіше. Як і цибулю, яка легко "перетворюється" на рівні кубики завдяки елементарному лайфхаку, можна набагато швидше подрібнити часник.

Про лайфхак з нарізки часнику пише видання Express. Спосіб може здатися незвичайним, але в його ефективності сумніватися не варто. Шеф-кухар показав, за його словами, нереальний трюк для подрібнення часнику.

Так, ролик французького шеф-кухаря Карла під ніком @carl.is.cooking у TikTok став вірусним і набирає мільйони переглядів. Коментатори просто шоковані, адже секрет кулінара досить простий. У відео шеф-кухар показує, як нарізає часник. Тільки робить не так, як ми зазвичай звикли, а використовує тильний бік ножа. Дивно, але трюк спрацював – часник був швидко порізаний без зайвих зусиль. Такий елементарний спосіб нарізки часнику особливо стане в нагоді тим, у кого немає так званої часникодавки (преса для часнику).

Також "Телеграф" писав, як прискорити процес дозрівання авокадо одним нестандартним способом. Все, що знадобиться для лайфхака, авокадо та мікрохвильова піч.

Раніше ми розповідали, як правильно зберігати свіжий сік. Завдяки простим правилам напій надовго збереже свій смак, колір, а також якість і користь.