Ковдра за лічені хвилини опиниться в підковдрі: цей лайфхак – справжня знахідка (відео)

Читать на русском
Автор
37533
Заправити ліжко можна простіше, ніж ви вважаєте
Заправити ліжко можна простіше, ніж ви вважаєте

З підковдрою іноді доводиться непросто

Мало хто любить заправляти ліжко, особливо коли справа доходить до підковдри. Але є один спосіб, який дуже спростить це завдання. Цей метод дозволить заправити ковдру в підковдру за лічені секунди.

Лайфхаком з одягнення підковдри на ковдру поділилося видання Mirror. Якщо вам набридло мучитися з ковдрою і підковдрою, коли ви міняєте постіль, то цей трюк може бути ідеальним для вас — на перший погляд він здається складним, але насправді все дуже просто.

Так, користувачка brookelmason в TikTok поділилася приголомшливим лайфхаком, ролик підкорив соцмережу і став вірусним. На відео жінка спритно та швидко заправляє ковдру у підковдру.

Як швидко заправити ковдру в підковдру

Що потрібно робити:

  1. Підковдру покладіть на ліжко навиворіт, гудзиками до простирадла.
  2. Покладіть поверх неї ковдру та зв’яжіть кути. І якщо ваша ковдра не має зав’язок, нічого страшного. Трюк все одно має спрацювати.
  3. Зверніть ковдру в рулон якомога щільніше зверху донизу.
  4. Знайдіть отвір у нижній частині ковдри, де ви зазвичай застібаєте гудзики, і оберніть зовнішню сторону підковдри навколо рулону, по суті, вивернувши її навиворіт.
  5. Ви побачите, що ковдра почне розвертатися.
  6. Струсіть ковдру. Можете заправити її так, як на відео (зазвичай так роблять у готелях).

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки разів на місяць потрібно чистити матрац. Для цього підійдуть кілька простих, але дійових лайфхаків. Також ми писали, як очистити подушки від жовтих плям за допомогою підручних продуктів.