Чи правильно ви одягаєте сміттєвий пакет на відро: цей лайфхак змусить вас сумніватися (відео)

Читать на русском
Автор
3875
Візьміть на озброєння спритний трюк зі сміттєвим пакетом
Візьміть на озброєння спритний трюк зі сміттєвим пакетом. Фото simplehuman.com

Можливо, ви все життя неправильно вставляєте мішок у сміттєвий бак

Звичні і рутинні процеси можна полегшити за допомогою невеликих хитрощів, як наприклад, трюк з дошкою для прасування. Навіть така справа, як зміна мішка для сміття, має свої нюанси. Можливо, ви весь цей час одягали сміттєвий пакет на відро неправильно, і ось чому.

Як пише видання Mirror, іноді зміна пакетів для сміттєвих баків може бути дуже дратівливим заняттям, але є більш швидкий і ефективний спосіб зробити це. Вам на допомогу прийдуть відразу два захопливі лайфхаки, опубліковані користувачами соцмереж.

Перший лайфхак із пакетом для сміття полягає в тому, щоб вставляти в бак мішок, вивернутий навиворіт. Це буде схоже на таку собі шапку, яку треба заштовхнути усередину. Такий трюк значно заощадить час і зусилля, а пакет виглядатиме акуратніше.

Другий спосіб згодиться для найбільш лінивих. Суть цього лайфхака неймовірно проста: вам просто потрібно вставити відразу кілька пакетів для сміття в урну. І наступного разу ви не будете робити зайвих маніпуляцій з відром і сміттєвим мішком. Більше того, якщо раптом сміттєвий пакет прорветься, то вдасться уникнути "катастрофи".

Раніше "Телеграф" розповідав, що потрібно помістити у відро для сміття, щоб прибрати неприємний запах. Є легкий, але ефективний спосіб.