Два яких засоби додати в окріп, щоб прочистити засмічення в раковині за секунди: дієвий лайфхак

Читать на русском
Автор
38594
Забитий слив – неприємна проблема
Забитий слив – неприємна проблема. Фото veseldom.com

Є два натуральні очищувачі для прочищення стоків у ванних кімнатах, розчинять будь-який бруд

Забиті стоки можуть вивести з ладу ванні кімнати та кухні. Особливо часто утворюються засмічення у ванних кімнатах. Причин цьому багато, адже трубами стікає волосся, жир і мильна піна. Однак є домашні засоби, які вирішать неприємну проблему.

Якщо засмічена каналізація, необов’язково використовувати сильнодійні хімікати й агресивні відбілювачі. Існує натуральна альтернатива. Для лайфхака з розблокування засмічення в раковині вам потрібні лише окріп, харчова сода і оцет, пише Express.

Виливання окропу в каналізацію – ефективний метод прочищення стоків на кухні та у ванній, оскільки він розчиняє мильну піну й жир, що прилипли до ваших труб. Якщо ж цей прийом не допоміг, то візьміть оцет і соду.

Що потрібно робити, щоб очистити засмічення:

  1. Вилийте гарячу воду в каналізацію, щоб змити та розтопити жир.
  2. Змішайте в ємності рівні частини харчової соди з оцтом. Суміш почне шипіти, після чого ви можете просто вилити її в каналізацію і залишити на годину, щоб вона "творила дива".
  3. Знову змийте великою кількістю окропу.

Для видалення волосся, яке забило стік, може знадобитися спеціальний трос, він продається в магазині. Якщо такого інструменту під рукою немає, можете спорудити імпровізований трос зі старої металевої вішалки для одягу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити ящик пральної машини від нальоту та плісняви за допомогою дешевих засобів.