Навіщо натирати золоті прикраси цибулею: народний засіб, який дивує результатом

Читать на русском
Автор
543
Як повернути золоту колишній блиск
Як повернути золоту колишній блиск. Фото pexels.com

Завдяки такому лайфхаку, ваші кільця та сережки сяятимуть яскравіше за сонце

Ніщо не вічне, і навіть золото. З часом красиві золоті прикраси втрачають свій "магазинний" блиск, і навіть можуть покритися нальотом, і, на жаль, проста вода тут зовсім не допоможе. А про агресивну хімію та металеві губки і поготів забудьте. Що ж робити, щоб повернути прикрасам колишній блиск ?

Виявляється, з цією проблемою вам допоможе допомогти впоратися один популярний продукт, який є на кожній кухні. І немає це не сода і не сіль, а цибуля, пише портал "Смачно+". Також є лайфхак з цукром, але про нього пізніше.

Як повернути золотим прикрасам блиск

Візьміть просту цибулину, розріжте її навпіл і натріть прикраси. І ви забудете, що ваші аксесуари колись не блищали. А якщо залишити золоті вироби в цибульному соку на пару годин, а потім змити проточною водою, то зникнуть навіть найстаріші плями.

Якщо ж вас лякає запах цибулі, то вам на допомогу прийде цукор. Зробіть розчин з 250 мл води і двох столових ложок цукру, і залиште в ньому золото на ніч. Після цього промийте його чистою водою і висушіть. Результат — чисті та блискучі прикраси.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити універсальний засіб для чищення, не витративши на нього ні копійки.