Знадобиться всього кілька хвилин: найпростіший спосіб, як відбілити шви між плиткою у ванній

Читать на русском
Автор
24336
Шви між плиткою будуть ідеально білими
Шви між плиткою будуть ідеально білими. Фото pexels.com

Усі "інгредієнти" для мийного можна знайти на своїй кухні

Ванна кімната – це місце в будинку, де накопичується найбільша кількість вологи, від чого шви між плитками стають сірими та непривабливими. У них також може завестися пліснява, як боротися з якою ми вже писали раніше. Щоб повернути швам початковий вигляд, не потрібно робити ремонт або купувати дорогі мийні, адже все, що вам потрібно для чищення, є на кухні.

Як повідомляє prostoway, є простий, але дуже ефективний спосіб, який допоможе відбілити шви між плиткою у ванній, за кілька хвилин. Після такої простої процедури ваша ванна буде сяяти чистотою.

Як відбілити шви між плиткою у ванній

Приготуйте спеціальний мийний розчин: на 1,5 л води візьміть половину склянки соди, 70 мл лимонного соку і чверть склянки оцту. Все ретельно перемішайте, а потім щіткою промийте цією сумішшю всі шви. Результат не забариться.

Відзначимо, що працювати з цим розчином потрібно лише у гумових рукавичках. Будьте обережними, щоб суміш не роз’їла вам руки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як почистити злив та засмічення в раковині. Є підручні продукти, які впораються із проблемою за лічені хвилини. А також ми писали, що потрібно додати в пральну машину, щоб позбутися запаху плісняви та затхлості.