Що покласти в шафу і комод, щоб одяг мав приємний аромат: бабусин лайфхак працює 20 років

Читать на русском
Автор
6076
Замість дорогих саше можна використовувати мило
Замість дорогих саше можна використовувати мило. Фото Колаж "Телеграфу"

Цей трюк прибере неприємний запах меблів, де зберігаються речі

Неприємний запах у будинку може з’являтися не тільки у ванній, а й у спальні. Особливо страждають наші речі, якщо зберігаються у старих меблях. Однак простий трюк забезпечить приємний аромат вашому одягу без покупки ароматизаторів та саше.

Лише спробуйте покласти в шафу або комод брусок мила. Цим лайфхаком користувалися наші бабусі, пише Express. Так ви зможете зберігати одяг, щоб він довше пахнув свіжістю. Цікаво, що такий натуральний ароматизатор прослужить вам 15-20 років.

Що потрібно зробити, щоб одяг у шафі приємно пахнув: лише візьміть брусок ароматного мила, наприклад, лавандового, і помістіть у кутку полиці разом з одягом або постільною білизною. Речі просочаться чудовим ароматом. Важливий момент: брусок мила має бути загорнутий у папір, а не в пластик. Якщо не вдалося знайти таке, то дістаньте мило з пластикової упаковки і загорніть його в коричневий папір, перш ніж прибрати до гардеробу.

Ще один бонус цього лайфхака в тому, що мило чудово відлякує шкідників.

Зазначимо, що мило не псуватиметься дуже довго, але слідкуйте, щоб воно не розм’якло (таке може виникнути в приміщеннях з підвищеною вологістю).

Раніше "Телеграф" розповідав, як подолати запах затхлості в будинку.