Один простий засіб посилить ефект будь-якого прального порошку у кілька разів: що додають у барабан

Читать на русском
Автор
1375
Речі будуть ідеально чистими
Речі будуть ідеально чистими. Фото kotel.guru

Хитрий трюк для економних господинь

Більшість людей впевнені, що аби результат прання порадував, треба купувати лише дорогі пральні порошки. Від дешевого, мовляв, вау-ефекту очікувати не варто. Однак насправді це не зовсім так.

Значно посилити ефект навіть найдешевшого порошку можна за допомогою одного простого засобу, який продається у будь-якій аптеці. Причому коштує такий "підсилювач" — копійки. Що це за бюджетний засіб, розповідає pixelinform.

Як зробити будь-який пральний порошок дуже ефективним

Щоб білизна була ідеально чистою після прання, знадобиться звичайний нашатирний спирт, який можна знати у першій ліпшій аптеці (а, можливо, і у вашій домашній аптечці). На одне прання знадобиться всього 40 мл нашатирю. Відміряйте необхідний об’єм і залийте засіб прямо у барабан пральної машинки. Після цього можете спокійно запускати прання, засипавши в лоток для прального порошку навіть якийсь недорогий засіб.

Нашатирний спирт не тільки допоможе ідеально випрати речі, а й поверне одягу яскравість. Щодо запаху теж можете не перейматися — діставши речі з пралки, різкого аромату нашатирю ви точно не почуєте.

Раніше ми розповідали, як врятувати улюблену кофту від плям, які лишає дезодорант і ділилися трьома крутими лайфхаками. У кожному з випадків ідеться про недорогі засоби, які знайдуться у кожному домі.