Яку помилку ви допускаєте, перучи рушники: цей засіб перетворює їх на наждачний папір

Читать на русском
Автор
1526
Рушники будуть м’якими завдяки деяким хитрощам
Рушники будуть м’якими завдяки деяким хитрощам. Фото pixabay.com

Ось яка помилка призводить до такого результату

М’які і пухнасті рушники гарні лише в перший період після покупки, проте з часом вони поступово забруднюються. Ми відразу поспішаємо відправити їх у прання, але результат від цього нерідко буває ще гіршим: тканина може стати жорсткою і грубою, як наждачний папір. А виною всього лише один інгредієнт.

Деякі господині заливають разом із мийними засобами один бюджетний інгредієнт, вважаючи, що нібито з ним рушники будуть м’якшими. Однак це помилкова думка, пише belnovosti.

Що не можна додавати в прання з рушниками

Перетворює на наждачний папір навіть найм’якіші рушники звичайний оцет. Краще звернути увагу на використання спеціальних засобів для прання. Так, не слід відмовлятися від кондиціонера. А замість прального порошку краще використати гель.

Також має значення й температура води. Використовуйте гарячу воду замість холодної. Гаряча зможе не тільки ефективніше вбити мікроби, в той час, як холодна робить тканину жорсткішою.

Раніше "Телеграф" писав, як відіпрати найзасаленіші кухонні рушники. Варто використовувати спосіб із двома копійчаними інгредієнтами.