Топ-5 лайфхаків, які допоможуть миттєво скинути кілька років: секрети краси

Читать на русском
Автор
5355
Макіяж, який приховає усі вікові недоліки на обличчі
Макіяж, який приховає усі вікові недоліки на обличчі. Фото lady.tochka.net

Омолоджувальний макіяж, який дозволить виглядати трохи молодшою за справжній вік

Щоб виглядати молодше, не обов'язково регулярно відвідувати косметолога і витрачатися на дорогі засоби для догляду за шкірою. Є декілька б'юті-трюків, які допоможуть виглядати на мільйон і при цьому візуально скинути кілька років.

Ці лайфхаки стосуються макіяжу, точніше — правильного підбору засобів для мейкапу. Якщо підійти до вибору зі знанням справи, можна легко "омолодитися" буквально за кілька хвилин. Про топ-5 хитрих трюків, які зроблять обличчя молодшим, розповідає lady.tochka.net.

1 — Використовуй світловідбиваючі частинки

Тональні засоби, базу під макіяж або консилер варто обирати зі світловідбиваючими частинками. Такий б'юті-трюк моментально додасть шкірі свіжості і ваше обличчя сяятиме. Головне, зупинитися на чомусь одному — купувати всі б'юті-продукти з таким елементом не варто, інакше ефект може виявитися занадто несподіваним.

2 — Світла помада

Нанось нюдові помади. Віковий макіяж досить таки багатогранний, але якщо ти плануєш на деякий час "омолодитися", то краще обирати саме нюдові помади. Натуральний беж, пудрові або ж персикові відтінки прекрасно підкреслять макіяж і не будуть його перевантажувати.

Пам’ятайте, що темні відтінки помади можуть мати поганий вигляд на зрілій шкірі. Тим більше, що з віком губи стоншуються і невідповідні кольори ще більше на цьому наголосить.

3 — Придбайте хайлайтер

Хайлайтер треба наносити на вилиці, лоб, внутрішні куточки очей, зону під бровою, галочку над верхньою губою, спинку носа, а також на підборіддя. Він зробить шкіру обличчя однотонною та замаскує все зайве.

4 — Обирайте кремову текстуру

Відмовся від матових тональних засобів та рум'ян на користь кремової текстури. Пам’ятайте, що матові засоби лише зайвий раз підкреслюють зморшки.

5 — Тональний засіб з рожевим підтоном

Щоб надати обличчю більш свіжого вигляду, візажисти рекомендують обирати тональний крем з рожевим підтоном. Такий засіб покращить колір обличчя і додасть дівочого натурального сяйва.

Раніше ми розповідали про 7 б’юті трендів цієї зими, які підійдуть майже кожній. Тенденції сезону підкажуть, як нафарбувати очі та губи, оформити брови та підібрати помаду для цього сезону.