Можна впоратися і без сантехніка: як прочистити унітаз без вантуза всього за 3 хвилини

Читать на русском
Автор
1355
Як прочистити унітаз без вантузу Новина оновлена 01 лютого 2023, 19:44
Як прочистити унітаз без вантузу. Фото pinterest.com

Кілька хвилин, і засмічення начебто й не було

Забиті туалети — це така ж часта проблема у багатьох будинках, як і засмічення в раковині. Труби можуть легко засмітитися, якщо не зважати на відходи, які ми викидаємо в унітаз. Найпростіший спосіб — скористатися вантузом, але що робити, якщо його немає?

Щоб побороти засмічення в унітазі, якщо у вас немає вантуза, можна використовувати швабру з м'яким наконечником, яка ще називається моп, та поліетиленовий пакет, пише портал santeplus. Звичайна дерев'яна з плоскою насадкою не підійде, вона просто не влізе в унітаз. Як це працює – читайте далі.

Як прочистити унітаз шваброю

Накрийте швабру поліетиленовим пакетом, попередньо переконавшись, що в ньому немає дірок. Щільно зав’яжіть пакет навколо швабри, потім вставте її в туалет і рухайте вгору і вниз, щоб прочистити унітаз, начебто ви використовуєте вантуз. Повторіть ці рухи два або три рази, щоб позбутися засмічення.

І на майбутнє: якщо ваш унітаз постійно засмічується, перегляньте свої звички і стежте за тим яке сміття, яке ви викидаєте в туалет. Можливо більшість із цього потрібно викидати у відро для сміття.

  • Як виглядає швабра моп:
швабра моп

Раніше "Телеграф" розповідав як очистити унітаз до ідеального білого кольору. Дійсний лайфхак вирішить проблему з непривабливими розводами.