Простішого способу не існує: вимити пляшку зсередини можна за допомогою рису

Читать на русском
Автор
Хитрий трюк
Хитрий трюк. Фото pexels.com

Крутий лайфхак, який хоч раз, та й стане в пригоді

Часом звичайне миття посуду перетворюється у справжній квест. Якщо, наприклад, відмити нагар із каструль і сковорідок допоможе один простий засіб, який знайдеться на кожній кухні, то з необхідністю добре вимити зсередини посуд із тонким горлом все трохи складніше.

Здається, виходу немає — доведеться знову і знову набирати воду всередину, трусити пляшку, виливати брудну воду і знову повторювати процедуру… Однак існує набагато простій спосіб вимити бруд із пляшки чи іншого посуду з тонким горлом. Цим хитрим трюком поділилися експерти видання Sante Plus.

Спершу потрібно промити ємність зсередини. Тоді, повністю спустошивши пляшку та обполоснувши її від залишків напою чи їжі, насипте в ємність приблизно жменю рису (він має заповнити чверть пляшки). Найкраще засипати рис, використовуючи лійку. Далі додаємо пів склянки окропу і кілька крапель рідини для миття посуду.

Закриваємо тару кришкою та починаємо енергійно трусити: так зерна рису відчистять бруд і плями, що в'їлися та прилипли до стінок. Щоб ефект був 100%-м, трусити пляшку потрібно кілька хвилин. Тоді її вміст виливають та добре промивають ємність зсередини чистою водою.

Раніше ми розповідали, як усунути засмічення раковини всього за кілька хвилин. Цей дієвий трюк передбачає використання трьох бюджетних засобів, які впораються з проблемою не гірше за дорогу хімію.