Не поспішайте викидати: кавовій гущі знайшли несподіване та корисне застосування

Читать на русском
Автор
31009
Кава
Кава. Фото Pixabay

Цей спосіб зможе зруйнувати все, що забиває ваші труби

Рано чи пізно кожна господиня чи господар стикається вдома з такою неприємною проблемою, як засмічення у каналізації. Однак не багато хто знає, що це питання можна легко вирішити обійшовшись без походу в магазин за спеціальними засобами або виклика сантехніка.

Як пише "Bestlifeonline", на допомогу несподівано може прийти напій, який є вдома практично у кожного.

Йдеться про каву. Якщо вода у вашій раковині або ванній не йде через засмічення, можна використовувати для її прочищення кавову гущу. Її необхідно змішати із засобом для миття посуду та окропом, щоб прочистити каналізацію

"Засновник і генеральний директор Home Grounds Алекс Азурі рекомендує змішувати гущу з милом і додавати суміш у каналізацію, а потім заливати її окропом. За його словами, ця комбінація зможе зруйнувати все, що забиває ваші труби", — йдеться в статті.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, навіщо потрібно смажити мило на сковорідці. Лайфхак, про якого знають далеко ще не всі.

Також ми повідомляли про те, як запакувати посилку, щоб вона точно дійшла цілою. З такою упаковкою речі в ній залишаться неушкодженими навіть якщо її штовхати ногами.