Як правильно чистити тостер від крихт та нагару: простий спосіб

Читать на русском
Автор
1884
Легкий спосіб продовжити термін експлуатації тостера
Легкий спосіб продовжити термін експлуатації тостера. Фото freepik.com

Названо єдину частину пристрою, яку можна мити без побоювання

Більшість власників тостерів часто просто не знають, як правильно його доглядати. Якщо ви є власником цієї диво-техніки, то вам не в новинку витрушувати з нього крихти, але тостер ще й вимагає очищення нагару зсередини.

Важливо регулярно очищати пристрій після кожного використання, але якщо ви все ж таки любите відтягувати все до останнього, то запасіться терпінням, щоб добре попрацювати. На щастя, напружуватися не потрібно, адже є дієві і прості у виконанні способи очищення тостера. Про це пише Ukr.Media.

Як почистити тостер від крихт та нагару

Для початку, потрібно позбутися крихт, а саме очистити лоток — те місце, куди осипаються шматочки хліба. Це єдина частина тостера, яку без побоювання можна мити. Після цього витріть піддон насухо. Якщо лоток не знімається, просто переверніть тостер догори дном і струсіть.

Щоб позбутися крихт і нагару остаточно, засипте тостер крупною кухонною сіллю, залишивши всього 1-2 см до верху. Добре потрясіть прилад протягом 1-2 хвилин. Потім приберіть сіль за допомогою фена. Також очистити тостер можна старою зубною щіткою та харчовою содою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як почистити конфорку газової плити. Достатньо розчинити жир таблетками одного засобу, і все буде ідеально чистим.